Нові можливості в SendExpert

Дата публікації
18.10.2018

  

Прехедери, які допоможуть підвищити OR

Багато поштових клієнтів на загальній сторінці списку листів відображають не лише тему, але і частина тексту листа. Саме він і називається прехедером.

Це самостійний елемент, який грає дуже важливу роль. Він є сполучним мостом між темою листа та інформацією, яку хочуть повідомити одержувачу.

 Якщо не прописати прехедер, то поштовий клієнт просто «підтягне» перше речення з тіла листа. А це приносить зазвичай непотрібні неприємності: від некоректної довжини речення до абсолютно незрозумілого сенсу повідомлення.

Тепер в системі SendExpert є можливість вставляти спеціальний прехедер для розсилки. Для цього вкажіть у відповідному полі короткий зміст листа, або текст, який міг би зацікавити клієнта.

 На прикладі деяких поштових програм, такий лист виглядатиме наступним чином. Очевидно, що тепер він став більш цінним для клієнта, так як на загальній сторінці надається допоміжна інформація

Gmail

Outlook

Правильно складений прехедер допоможе отримати клієнту більше інформації, збільшить інтерес до листа і, відповідно, підвищить OR. 

Посилання, які не порушують дизайн 

У редакторі розсилок додався новий блок «Константи», за допомогою якого можна зробити лист ще більш привабливим, витримавши власний дизайн навіть у невеликих деталях листи.

У цьому му блоці посилання «Дивитися в браузері» і «Відмовитися» можна розміщувати у тій частині листа, де вони, на ваш погляд, будуть найбільш доречними.  

При цьому можна змінювати їх назву, колір і стиль, щоб зберегти дизайн і не порушити композицію листа.

У разі якщо користувач не захоче   їх використовувати, посилання будуть, як і раніше, автоматично проставлятися зверху і внизу листа.

Т епер користувачі SendExpert  можуть вибирати чи  продовжувати автоматично передплачені пакети на наступний період.

Для цього   досить в налаштуваннях облікового запису поставити   або зняти позначку з відповідного пункту.

Користувачам варто звернути увагу.    Якщо ви відмовилися від автоматичного продовження і передплачений пакет закінчився, то ви перейдете на пакет «Безкоштовний», в якому доступні 300 підписників.

Решта підписників будуть автоматично відключені і не братимуть участі в розсилках.

Як тільки ви активуєте будь-який з системних пакетів, передплатники будуть включені згідно характеристик нового пакету.

Підписуйтесь на розсилку від SendExpert, щоб бути в курсі всіх оновлень системи.   

  

Читайте також

Підпишіться на дайджест з email-маркетингу!